SOMMARLOV!!!!!


Ängsholmsbadet

Idag har hela min klass och typ 5 klasser till varit o badat på Ängsholmsbadet. Jag Fanny och Linn gick mest runt och skröt inför alla hur coola vi var! Vi är ju det ;) men annars gjorde vi inget annat än att sitta där. Vi spelade fotboll men vi tröttnade efter 5 sekunder, vi tyckte det var för kallt att bada så vi satt mest o chillade på bryggan men sen blev det också tråkig. Haha. Lite störda bara...


Ridningen

Idag var det avslutning på ridningen och vi klädde ut oss. Som ni kanske såg i inlägget innan var jag en tomte. Haha! I Juni... Men vi körde massa lekar. Red Bamyl och han blev sjukt taggad.
Ni får två väldigt charmiga bilder... haha...


Chillin in da stall like a boss!


Tuckmill

Red Tucke igår. Han var sjukt stel och ville inte alls jobba. Han hade nästan ingen bjudning alls. Blev mycket skritt. sen släppte han och blev bättre men ändå inte bra.


Saker jag gjort då jag inte bloggat.

♣ Tävlat 4 gånger (dressyr trea på Colleen, hoppning 1a på Colleen, Rsc final dressyr trea Käck, Rsc final hoppning sist Moa)
♣ Tucke har blivit fullt igång igen
♣ Vi håller på att renovera vårt hus och det är läskiga gubbar här 24/7
♣ Ridit 100 000 miljarder gånger

haha och säkert en massa andra saker...

Finisarna <3

Förut har jag inte skrivit så mycket om mina kompisar förutom dom i stallet. I skolan så brukar väll alla vara tsm så därför har jag inte skrivit så mycket om dom, men oftast är jag med mina 2 bästosar, Fanny o Linn. Hehe... Checka in deras bloggar! 

Bloggpaus

Jag har haft en liten bloggpaus ett tag nu. Vet inte om jag kommer orka hålla igång den men jag får väll se.  Kommer försöka skriva om annat än bara hästar också. Carro ska fixa en ny design till mig så fort som möjligt.
image description


RSS 2.0