Inget att skriva om...


Har verkligen inget att skriva om just nu... Nästa gång jag ska rida är på måndag (och kankse Bonzie på söndag) sen ska jag inte rida innan fredag v.15 om jag inte rider Bonzie eller nåt... Har alltså inget att skriva om... Det är ju inte så kul att läsa, Hej! idag var jag hos Tucke. Först mockade jag i 10 minuter sen packade jag hö i 10 minuter sen var jag ute och gick i 12 och en halv minut. Hejdå! 
Nej inte så kul att läsa det... Det går helt enkelt inte att hitta på nåt roligt inlägg när man bara rider typ 2 gånger i veckan. Men jag ska bli bättre på att blogga!! Måste bara komma på nåt att blogga om...
Vill ha sommar nu!! Det kan ju inte snöa i April... -.- Men nån gång blir det väll sommar....?

 


Imorgon

Imorgon så ska jag och mamma åka och shoppa lite hästgrejer, vi ska till My One, Hööks, Horze och kanske lite annat också. Mamma ska köpa ett rundsytt träns till Bonzie och jag ska köpa ett par ridbyxor och kanske lite annat om jag hittar nåt. Behöver också nya stövlar, handskar, ny kavaj, ny ridväst, och en ny veda jacka.... Kommer bli rätt dyrt. Allt är typ trasigt... Mina stövlar är för små och lite trasiga, mina handskar är trasiga, min kavaj är för liten och har tappat en knapp, min väst är för liten så jag har mammas som egentligen är för stor, och min veda jacka ska vi inte ens prata om... Har inte haft den länge och den är sönder typ överallt!
image description


Tuckmill

Var hos Tucke idag. Var ute och gick i 10 minuter. Sen så klev han på min fot och det gör J******VLIGT ont!!!! :''''( inte kul !!!!! Haha höger fot är verkligen min otursfot!!
*Tucke trampa på den idag
*Marabou klev på sidan av hälen typ förr förra sommaren och jag har fortfarande ont om jag trycker...
*stukade den i februari och har fortfarande...
Hehe ja min lilla otursfot <3
aja nu ska jag snart till Veda och kolla på Hannis som rider Jane och sen kolla på mamma som ska rida :)


Usek möte

Idag var det usek möte. Vi höll på rätt länge sen kom stora styrelsen in och vi fick gå ut. Vi satte oss i ett annat rum och började göra en massa lappar till aktiviteterna i några timmar. Inte så kul att läsa om kankse.
Imorgon ska jag ta hand om den lilla vita prinsen <3


Idag

Idag har jag inte gjort så mycket, har pluggat lite.
Imorgon är det usek möte. Inte så mycket att skriva om det så det blir nog lite dålig uppdatering resten av veckan eftersom jag inte ska göra nåt fredag lördag eller söndag heller "/
Eftersom jag inte har något mer att skiva får ni läsa useks blogg istället!! Kolla in den!!
http://Www.vrkusek.blogg.se">Www.vrkusek.blogg.se


Bilder

Här är resten av bilderna på Bonzie!


Bonzai

Red Bonzie lite på ängen idag. Skitfin!! Han ville bara jobba och jobba hela tiden!!! Shit vilken häst asså!! Synd bara att man inte fick fortsätta några timmar till... Vi jobbade öppnor, skänkelvikning, och lite galopp. Han var jätte lugn i galoppen och jag fick nästan gå på lite med spöt så han skulle gå fram! Öppnorna var lite vingliga men annars bra. Skänkelvikningarna var bara helt perfekta!!! :D
Mamma fotade lite så bilderna kommer snart upp, ska bara rensa lite !


Plopp

Red Plopp igår. I början var han jätte spänd och vinglig och gick och slog med huvudet. I galoppen sprang han bara. Sen gjorde vi en övning då man skulle göra öppna på ena långsidan, galopp mellan b och m sen galoppera till c och upp på hörnlinjen, sen skritt genom hörnet och sen börja om igen. Det blev en jätte lång kö vid skritten eftersom man skulle skritta jätte långsamt. Alltså kunde man inte galoppera på hörnlinjen.
Red då istället på en volt i mitten och sen ut på långsidan och gjorde öppnan. Det gick väll helt okej, han var lite jobbig eftersom det var hästar över allt. Sen skulle vi öva förvänd galopp och byten på volterna. Han var inte så duktig på att fatta förvänd galopp men han försökte jätte bra! Vi lyckades några gånger. Sen så när vi skulle byta gick det inte så bra eftersom jag låg för nära en annan häst och han behöver mera plats än det. Men jag är jätte nöjd :D


Bilder

Här är lite fler bilder på mig och Rafiki från igår !


Rafiki

Först så jobbade jag ju, vi blev klara jätte fort och var klara med allt på två timmar!! Rekord?
Sen skulle jag rida, hade Rafiki. Vi red på utebanan och det är jag glad över eftersom jag höll på att dö! Han är lat, stark och väldigt tung att rida.
Ibland gick det bra och ibland gick det dåligt. Men jag är ändå nöjd :)
Jennie filmade lite och jag sparade ner några bilder från filmen, men det var rätt mörkt och vissa blev ändå jätte mörka då jag redigerade dom ljusare. Men några bilder blev det iaf :D


Hej hesten!

Center kollade lite på oss i onsdags när vi jobbade. Tror att han ska skickas tillbaka eftersom att han hade varit helt galen då Magnus red... Synd :(


Stallvärdinna

Igår så jobbade jag med Carro. Det gick väll bra. Vi blev klara rätt fort.
Imorgon ska jag jobba med Johanna eftersom Sofia är borta, ska också rida så det blir kul! Har ändå inget att göra på fredagar då jag slutar 12.20 och jag ska vara på Veda halv 6 då jag ska rida.
Ni får en gammal bild på Curry och Peppar :))


Igår

Igår var jag hos Tucke. Han stog idag så jag blev klar rätt fort och kunde kolla lite när mamma tränade. Red Bonzie en snabbis efter mamma ridit.


Failbilder


Jag och Yrsa

Mamma och Marabou

Jag och Anastasia

Sofia och Brownie

Plopp

Jag skulle haft Brownie idag men jag bytte med Sofia och fick Plopp. Det var hoppning och han hängde inte med alls och tyckte det var jobbigt. Sen gick det bättre men ändå inte helt nöjd.


Halt

I fredags så skulle jag rida Tucke. Han var lite hängig och inte lika taggad som vanligt men jag tänkte inte så mycket på det. Jag gick ut på fältet och red en bit. Sen började trava. Han var blockhalt. Jag hoppade av och kratsade ur hovarna med spöt, inga stenar. Red bort från fältet och ut på vägen. Hoppade av och kände på honom, han kändes ute så jätte varm. Sprang med honom och han haltade jätte mycket och ville mest fatta galopp. Gick då hem. Vi provade att gå lite med honom och springa med honom men han fattade bara galopp.
Nu står han i sjukruta och får skrittas för hand i 10-15 minuter.


Nya converse!

Kände att behövde ett par nya....


Paus

Har haft en liten paus i 2 dagar nu. Har inte gjort så mycket. Men nu ska jag bli bättre igen! Igår var det usel möte, vi fixade med aktiviteterna och lite annat. Idag ska jag rida Tuckmill. Kanske rider inne idag, har ridit ute hur mycket som helst xp
På lördag ska Carro sova hos mig. Vi ska också få gäster.
Sen på söndag så ska jag och Carro åka till Tucke och fota en massa. Vi ska linda och allt :D han kommer bli så snygg!!! Vi ska gå ut på ängen och ta en massa massa grymma bilder!!


Tuckmill

Red älsklingen idag. Shit vad han var taggad. Gick och skakade på huvudet och sprang iväg och ville bara springa fortare och fortare. Busponnyn <3
Visst är han snygg nu när han är klippt? ;D


Grattis älskling <3

Idag skulle våran pärla ha fyllt 12 år. Vi saknar dig sjukt mycket! <3


Brownie

Red Brownie igår. Vi red på utebanan och han var sjukt taggad. Han bockade så fort jag kom fram i trav efter ha skrittat ett tag, och så fort jag inte var nära en annan häst så bockade han. Inte kul alls han bockade jätte högt och var bara jätte jobbig. Trillade av en gång. Försökte inte ens med att rida honom i form för så fort han fick ner huvudet så bockade han. Ville hellre att han gick upp med huvudet och inte bockade än att han gick fint men bockade hundra gånger i minuten. Nej usch ingen kul lektion...


Ponnycup hoppning

Det här var nog vår sämsta match nånsin i hoppning. Laget var:
Elvira-Chicco
Carro-Jane
Sofia-Moa
Jag-Plopp
Lisa-Käck
Frida-Pandora
För Elvira och Carro gick det bra. Sen var det Sofia. Moa vägrade och Sofia trillade av.
Sen var det jag. Ettan och tvåan gick bra. Sen börjande han trycka ut mot utgången och jag satt och sparkade med ytterskänkeln men ändå sprang han ut. Jag red in igen och red mot trean. Vägran. Gjorde en volt och kom igen. Då försökte han springa ut igen men då bytte jag spöhand och då gick han vidare. Sen hoppade han resten.
Sen stannade Käck på trean, och för Frida och Pandora gick det bra.
Nej usch ingen bra dag...


Ponnycup dressyr

Colleen var sjukt spänd och ville inte alls på framridningen. 10 minuter innan vi skulle in på banan så lossnade det. Men inne på banan blev hon spänd igen. Allt gick bara helt fel. Red fel väg och allt. Nej usch inte kul! Slutade på 56% inte nöjd alls.


Colleen

Kollade nyss igenom alla mina protokoll från tävlingar. Jag har tävlat Colleen 3 gånger. Varje gång har bara gått bättre och bättre.
Första gången: 56%
Andra gången: 60% trea
Tredje gången: 68% vinst
Imorgon blir fjärde gången! Jag hoppas såklart på att slå mitt rekord med henne men jag blir nöjd bara jag får över 60% :)


Pandora

Idag red jag Pandora. Hade inte ridit henne på säkert 2 år så det var nästan som jag aldrig hade ridit henne förut. I början gick det helt okej. Sen så skulle vi göra volter i varje hörn + vid B och E. Mellan volterna var det öppna. Det tyckte hon var jätte jobbigt. Hon började slå ifrån sig och blev bara jätte stark. Så resten av lektionen gick inge bra alls... Hon drog upp huvudet och sprang och ville inte alls jobba.


Hem idag

Idag åker vi hem från Åre. Vi har åkt skidor idag också men vi kan bara åka fram till ungefär 2. Men det ska ändå bli rätt skönt att komma hem till alla andra.


Ponnycupen

På söndag är det ponnycup. På morgonen är det dressyr då ska jag rida Colleen. Kommer säkert gå rätt bra. Vi har ett sjukt bra lag den här gången om allt går bra!
På eftermiddagen är det hoppning, då ska jag ha Plopp. Har inte ridit Plopp sen i höstas och inte hoppat honom på två år tror jag "/ jag kommer inte ihåg alls hur han är. Men det går väll säkert bra ändå. Sjukt nervös nu...


Kolla vad vi hittade i backen!!


Åre

Imorse så kom vi fram till Åre. Vi åkte nästan direkt ut i backen. Jag fick jätte ont i fötterna av mina pjäxor men jag har bytt nu.
Kommer bli rätt dålig uppdatering medans jag är här men ska försöka lite iaf :)


Tuckmill

Här är några av bilderna på Tucke som jag tog igår. Tog egentligen jätte många fler men det var så sol så de flesta bilderna är för ljusa.


Tuckmill

Red Tucke idag. Pappa var med på Bonzie. Han blev helt galen då Bonzie började trava och han fick stanna kvar eftersom vi skulle göra det sen. Så han började hoppa runt som en galning men det slutade med att jag fick ge mig och låta honom trava ikapp. Annars gick det bra.
Tog en massa bilder i hagen innan också. Lägger nog upp några imorgon.


Ny häst!

Igår (?) kom en ny häst till Veda. Vet ingenting om den, men det är en rätt stor fux. Super söt!
Ni får en suddig bild eftersom den gick runt lite.


Tuckmill

Igår red jag Tucke. Han hade rullat sig så att hela halsen, huvudet, magen, och ena låret var täckt av blöt lera... Jag fick spola av honom med täcke och allt på. Sen tog jag av täcket och spolade honom. Fick ta på ett fleace täcke med hals så att han blev torr. Red ut med täcket på sen.
Ute var mamma och Bonzai med också. Vi skrittade ut en bit sen så vände vi hem.


Läger v.26

Förra sommaren var jag på läger på Veda v.26, en dressyrkurs på morgonen på Brownie och sen på eftermiddagen var det hoppkurs på Fanta.
I år är jag anmäld på dressyrlägret igen. Kommer blir skitkul!


RSS 2.0