Ponnycupen!

Imorgon är det pc med Jane!! Sofia frågade mig för nån timme sen och frågade om jag ville vara med. Så det blir upp till stallet vid 8 och bygga bana och knoppa ponny bus!!


Kommentarer
Postat av: isa

Sv: Jag red där när jag var liten i några år, mest för Sylvana. Slutade typ 2004-2005 och började rida på Högvreten och "lärde mig rida mer/bättre/rätt". Sen fick jag (en alldeles) egen ponny, min stora syster har haft några jag har hjälpt till med och slutade på Högvreten. Vi är uppstallade på Upprätta gård och på den tiden hade vi inget ridhus. Så vi red genom skogen till Veda och tränade (bla för Thomas Matttson och Linda) i ridhuset, och då blev det lixom bara att jag tävlade för dom. Sen började syrran på Täbygalopps ponnyklubb/Lilla Rörby och dom gjorde mycket mer tävlingar och aktivitetar för privatryttarna så då bytte jag dit :) Och eftersom Magnus och Mailn tog över typ 2007(?) så kännde jag lixom inte klubben jag tävlade för länger. Men när det var lokala tävlingar på Veda ställde jag så klart upp :)

Oj, vad långt det blev ^^

Är du privatryttare eller rider du på ridskolan?

2012-01-02 @ 00:49:48
URL: http://isabellellinor.blogg.se/
Postat av: PATRICIA - vinn en design!

Hej nu har jag äntligen en bloggdesign tävling igen på bloggen. Eftersom det va så populärt senast så kör vi igen. Vinnaren vinner en design gjord av mig där du får bestämma allt.



Gå in och anmäl dig här: http://ponnynceline.blogg.se/2011/december/bloggdesign-tavling.html#comment



Lycka till! :D

/ Patricia & Celine

www.ponnynceline.blogg.se

2012-01-02 @ 11:31:15
URL: http://ponnynceline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0